Videoclip sexy filmat în Salina Turda (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ Sava şi Raluka au filmat săptămâna trecută un videoclip pentru hitul momentului la posturile de radio româneşti, „I like (The Trumpet)”, în Salina Turda din judeţul Cluj. Videoclipul a fost făcut public azi.

Filmările celui mai nou videoclip pentru single-ul „I like (The Trumpet)” au avut loc luni, 7 iunie, în salina de la Turda. Alaturi de DJ Sava şi Raluka în videoclip apar şi cele două dansatoare ale trupei, dar şi Connect-R, alături de care a fost realizată melodia.

Clipul regizat de Dragoş Buliga are o temă de inspiraţie militară. „Propunerea de a filma la Turda a venit din partea regizorului. Noi ne doream un videoclip milităresc , iar când am văzut pozele am fost foarte încântaţi. Nici nu ştiam că există aşa ceva în România", a declarat DJ Sava.

Filmările au durat aproximativ 12 ore, iar atât DJ Sava şi Raluka, cât şi dansatoarele, care poartă ţinute provocatoare, au fost nevoiţi să suporte până la ora 2.00 frigul din salină. „A fost extrem de frig. Toţi eram îmbrăcaţi foarte lejer. Mai ieşeam să ne încălzim, mai purtam geci, tricouri...", a precizat DJ Sava.

Piesa „I like (The Trumpet)” a ajuns pe locul întâi în topul câtorva posturi de radio naţionale, dar şi în ţări precum Grecia, Cipru sau Cehia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite