VIDEO Un preot beat din Gherla a accidentat o gravidă. Omul bisericii provine dintr-o familie de popi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un preot din Gherla a fost implicat într-un accident, în a doua zi de Crăciun, care a avut loc în localitatea clujeană Mintiul Gherlii. Acesta era beat şi a intrat într-o maşină parcată în care se afla o femeie însărcinată. Slujitorul bisericii avea o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul respirat. Gravida este în afara oricărui pericol.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Adriana Vornicu, spune că accidentul a avut loc în jurul orei 19.00, în localitatea Mintiul Gherlii.

„Şoferul avea o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul respirat. Conducătorul auto, în vârstă de 36 de ani, se afla sub influenţa alcoolului şi a intrat cu maşina într-un autoturism parcat, în care se afla o femeie însărcinată, pe bancheta din spate. Gravida se afla în afara oricărui pericol. Ea a cerut să fie dusă la spital pentru a se asigura că totul este în regulă cu sarcina“, susţine Adriana Vornicu.

Maşinile implicate în accident au fost avariate uşor. Şoferul este preot în Gherla, se numeşte Aurel M., iar, potrivit reporterilor de la dejeanul.ro, tatăl său şi fratele său sunt preoţi în Gherla.

Acestuia i-a fost luat permisul, i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea conducerii sub influenţa alcoolului şi riscă să nu mai poată sluji, o perioadă, ca preot.

Acesta nu a mai avut nicio abatere disciplinară până acum, iar mitropolitul Clujului va decide cum va fi pedepsit preotul din Gherla implicat în accident, însă doar după pronunţarea senţinei din dosarul penal.

„E regretabil ce s-a întâmplat. Preotul nu a mai avut abateri disciplinare“, afirmă purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, părintele Bogdan Ivanov.


 

Mai puteţi citi:

VIDEO O limuzină roz, în valoare de 10.000 de euro, a fost vandalizată. Au scris pe ea „Bun venit în BanglaDej“!
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite