VIDEO Revelion 2018. Cum au sărbătorit clujenii în stradă intrarea în anul Centenarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva mii de persoane au participat la petrecerea de Revelion organizată de Primăria Cluj-Napoca în Piaţa Unirii. Concertele organizate cu acest prilej şi spectacolul de lasere, lumini şi artificiile au reprezentat cele mai savurate momente.

Cei care au preferat să petreacă la cumpăna dintre ani în Piaţa Unirii în detrimentul cluburilor sau a retaurantelor nu au avut ce regreta. Mulţimea a început să se adune în centrul oraşului încă dinainte de ora 22.00, pentru concertul celor de la DJ Project (VIDEO)

Concert DJ Project, la Cluj, în noaptea dintre ani

image

De la ora 23.00 a apărut pe scenă trupa Hara, iar după alte 45-50 de minute de muzică a urmat momentul poate cel mai aşteptat, un adevărat spectacol cu jocuri de lumini şi cu o repriză generoasă de artificii. De altfel, numărătoarea inversă a fost făcută cu ajutorul unei proiecţii laser, iar apoi au urmat focurile de artificii şi un joc de lumini proiectate pe Biserica Sfântul Mihail. 

Trupa Hara a concertat la Cluj în noaptea de Revelion

Şampania a curs din belşug, mai ales că şi reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au pus la bătaie 700 de sticle pline cu preţioasa licoare, iar la final, cu puţin după ora 00.15, a urcat pe scenă trupa Ro-mania, care a încălzit atmosfera.

A fost şi ultima seară în care clujenii au avut ocazia să mai cumpere produse de sezon de la cele 75 de căsuţe din cadrul Târgului de Crăciun, pentru că cele 75 de căsuţe deschise la începutul lunii decembrie vor fi demontate. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite