VIDEO Reţinuţi pentru că au făcut sex într-o intersecţie din Cluj şi au transmis pe Facebook. Riscă până la 7 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca  şi o femeie de 23 de ani din municipiul Roman, judeţul Neamţ, au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni pentru ultraj contra bunelor moravuri. Cei doi au transmis pe Facebook o partidă de sex pe care au avut-o într-o intersecţie din oraş.

Poliţişti  clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca  şi o femeie de 23 de ani, din municipiul Roman, judeţul Neamţ sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, se arată într-un comunicat al Poliţiei Cluj. 

Incidentul s-a petrecut pe 22 august, în jurul orei 23.20, pe spaţiul verde din sensul giratoriu situat la intesecţia străzilor Corneliu Coposu şi Calea Baciului. „Cei doi ar fi întreţinut raporturi sexuale, expunându-se în mod explicit în public, fiind observaţi de persoanele care circulau prin zonă”, mai arată Poliţia. Poliţiştii au luat măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

Sex in public la Cluj

Închisoare până la 7 ani 

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub coordonarea parchetului competent, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articolul 321 din Codul Penal prevede:

„Ultrajul contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Fapta persoanei care, în public, săvârşeşte acte sau gesturi, proferează cuvinte ori expresii, sau se dedă la orice alte manifestări prin care se aduce atingere bunelor moravuri sau se produce scandal public ori se tulbură, în alt mod, liniştea şi ordinea publică, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

Dacă prin fapta prevăzută la alin. 1 s-au tulburat grav liniştea şi ordinea publică, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.”

Citeşte şi

VIDEO Tineri filmaţi în timpul unei partide de sex la Festivalul Untold. Imaginile au fost suprinse în tribunele stadionului Cluj Arena

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite