VIDEO Preşedintele statului a ajuns sâmbătă seara la Cluj. A spus despre Iohannis că „e un câştig pentru Guvern“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele statului, Traian Băsescu  FOTO: Mediafax
Preşedintele statului, Traian Băsescu  FOTO: Mediafax

Preşedintele statului, Traian Băsescu, a ajuns sâmbătă seara la Cluj-Napoca, în jurul orei 18.30. S-a cazat la un hotel din centrul Clujului. Înainte să intre în hotel, însoţit de primarul Emil Boc, a declarat că venirea lui Klaus Iohannis în Guvern este un „câştig“.

„Eu cred că Iohannis e un câştig pentru Guvern, trebuie să aibă grijă cum le aranjează, cu compatibilitatea. Altfel, el este experimentat în administraţie şi de data asta vine în Guvern fără să fie făcut aranjamentul la Grivco, ceea ce e bine. Prima dată când a vrut să vină premier îi spusese Voiculescu, acum nu“, a declarat preşedintele statului, la B1 TV.

Traian Băsescu s-a întâlnit sâmbătă seara cu Emil Boc, Elena Udrea şi reprezentanţi ai Partidului Mişcarea Populară. Astăzi, 9 februarie, de la ora 12.00, va participa la o dezbatere a Mişcării Populare, organizată la casa de Cultură a Studenţilor. La eveniment, vor mai prezenţi Cristian Preda, Marian Preda, Adrian Papahagi, Teodor Baconschi şi Daniel Funeriu.

Întrebat dacă va semna scrisoarea de intenţie cu FMI, preşedintele Băsescu a spus că „Ponta visează frumos, asta i-a spus Medvedev la Soci“, potrivit  B1 TV.

Mai puteţi citi:

Surse: Emil Boc  îşi pregăteşte terenul pentru a forţa PDL –ul să-l excludă. Scopul: intrarea în Partidul Mişcarea Populară

Singurul deputat PDL din Cluj a trecut la Mişcarea Populară: „Mă alătur lui Traian Băsescu şi Elenei Udrea“

Elena Udrea a demisionat din PDL şi s-a înscris în PMP: Astăzi mă despart de un partid, dar rămân într-o echipă

Deputatul de Vrancea Florin Secară o urmează pe Elena Udrea în Partidul Mişcarea Populară. "Nu rămân prieten cu conducerea PDL Vrancea"


 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite