VIDEO Iubire necondiţionată. Povestea sfâşietoare a unei căţeluşe care şi-a salvat stăpânii de la moarte

0
0

O poveste reală din toamna lui 2004, când o căţeluşă din rasa japoneză Shiba Inu îşi salvează stăpânii din casa care se prăbuşeşte peste ei, ajunge pe marile ecrane trei ani mai târziu. Secvenţa în care fetiţa se desparte de căţeluşă şi e evacuată alături de bunicul ei este sfârşietoare.

În octombrie 2004, un cutremur de 6,8 magnitudine devastează locuinţele dintr-un oraş japonez, iar locuitorii sunt evacuaţi cu ajutorul elicopterelor de către armată deoarece drumurile au fost distruse de alunecări de teren. Când s-a produs seismul, într-una dintre locuinţe se afla un bătrân şi nepoata sa care au fost prinşi sub moloz. Căţeluşa lor, Mari, era afară alături de puii săi şi a chemat ajutoare. Datorită ei, militarii i-au găsit pe bătrân şi fetiţă, dar nu au putut să o ia şi pe ea deoarece nu mai era loc în elicopter.

La două săptămâni de la nenorocire, oamenii s-au întors la casele lor în ruină, iar bătrânul a găsit căţeluşa vie, dar foarte slăbită. Puii ei trăiau şi erau vioi. Bătrânul a luat-o pe Mari şi s-au mutat într-un apartament din oraşul Niigata. 

Întâmplarea se află la baza unui film realizat în 2007. Mai jos puteţi urmări o scenă din film în care nepoata bătrânului realizează că militarii trebuie să o abandoneze pe căţeluşa Mari şi plânge în hohote, în braţele militarului.

Dovada de iubire supremă: povestea căţeluşei care s-a sacrificat pentru stăpâni

Mai puteţi citi:

Dragoste până la ultima suflare. Gestul care-ţi frânge inima făcut de un stăpân pentru câinele său bolnav

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite