VIDEO Investiţie de 7 milioane de euro cuprinsă de flăcări la Cluj. Totul a pornit de la un scurtcircuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hala industrială trebuia inaugurată în luna mai a anului viitor. FOTO: ISU CLUJ
Hala industrială trebuia inaugurată în luna mai a anului viitor. FOTO: ISU CLUJ

O hala industrială din Câmpia Turzii, de circa 4.000 de metri pătraţi, aflată în parcul industrial care aparţine primăriei din localitate, a luat foc. Construcţia aparţine unei companii care intenţiona să investească 7 milioane de euro în parcul industrial.

„Din cercetările preliminare se pare că incendiul, din această dimineaţă de la hala de pe str. Laminoriştilor din Câmpia-Turzii, a pornit de la un scurtcircuit la un aparat electric (utilizat în lucrările desfăşurate pe şantier), care a fost lăsat în funcţiune şi a fost nesupravegheat.

Flăcările au fost stinse în jurul orei 9.30., iar incendiul a fost anunţat în jurul orei 7.30. S-a acţionat apoi pentru lichidarea focarelor de ardere mocnită şi pentru înlăturarea efectelor negative”, a susţinut purtătorul de cuvânt al ISU, Andrei Biriş. 

S-a intervenit cu 5 autospecialele pentru stins incendii şi două autospeciale pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la tot acoperişul halei, pe o suprafaţă de cca 4000 mp.

Nu au fost persoane rănite.

   

Investiţie de 7 milioane de euro

Dorin Lojigan, primarul localităţii Câmpia Turzii, a susţinut că este vorba despre cea mai mare investiţie care se făcea în parcul industrial aparţinând primăriei municipiului. „Investiţia se ridică undeva la peste şapte milioane de euro. Se lucra la ea de aşa manieră încât în luna mai să fie inaugurată. Este o firmă românească, cu capital german. Din păcate, după ceea ce s-a întâmplat astăzi nu ştiu dacă se va mai putea continua investiţia. Aveau toate autorizaţiile necesare. Construcţia halei a început anul trecut”, a declarat Dorin Lojigan, primarul localităţii Câmpia Turzii, citat de dcnews.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite