VIDEO Grav accident de circulaţie lângă Cluj. Doi oameni au murit, iar un al treilea a fost dus de urgenţă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi oameni au murit în dimineaţa zilei de miercuri, 4 decembrie, ca urmare a unui grav accident rutier produs pe raza localităţii Luncani, pe direcţia Luduş - Câmpia Turzii.

Pootrivit primelor informaţii, la originea accidentului ar fi un conducator auto de 30 ani, din comuna  Bogata, judeţul Mureş. Acesta ar fi apreciat greşit poziţia sa pe banda de circulaţie şi ar fi pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o  autoutilitară. 

Doi bărbaţi de 37 şi 47 ani, ambii din comun Sânger, judeţul Mureş, au murit în acest accident. Cei doi se aflau în autoturismul condus de şoferul din Bogata.

„Un conducator auto de 30 ani din comuna Bogata, judeţul Mureş a condus un autoturism cu volan pe dreapta, pe raza localităţii Luncani, judeţul Cluj, în afara localitatii, la km 19+850 m, direcţia Luduş-Câmpia Turzii, se pare că nu ar fi apreciat corespunzator poziţia sa pe banda de circulaţie, a patruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o autoutilitară. Autoutilitara era condusă de un bărbat din loc Biharia, jud. Bihor", au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

„Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD (ISU Cluj şi Mureş) au intervenit în această dimineaţă ca urmare a unui grav accident rutier produs pe raza localităţii Luncani, în jurul orei 7.00.

Pompierii sosiţi la locul evenimentului au găsit un bărbat întinsă în afara autoturismului, fără semnale vitale şi care a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viaţa, şi unul încarcerat în autoturism, fără semnale vitale şi care, de asemenea, a fost evaluat de medicul SAJ cu traumatisme incompatibile cu viaţa.

Un bărbat rănit uşor a fost preluat de echipajul SMURD din Luduş pentru a fi transportat la spital", precizează  ISU Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite