VIDEO Fenomenul meteo extrem care i-a speriat pe internauţi. „Dacă aveţi puţintică răbdare prindeţi bilete în faţă la Apocalipsă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fenomen mai rar întâlnit pentru zona de nord-vest a României a avut loc zilele trecute la Cluj. Imaginile au fost postate pe o pagină de Facebook dedicată fenomenelor meteo extreme.

Aproape 1,5 milioane de oameni au vizionat clipul postat pe pagina de Facebook Severe Weather Alert, iar câteva sute de internauţi au şi comentat cele văzute. Imaginile surprind un vârtej puternic lângă un pod, în zona Gării. Părerile celor care au vizionat clipul sunt împărţite. În timp ce unii cred că au văzut o tornadă, alţii susţin că este un simplu vârtej, întâlnit de obicei în câmpiile din sudul ţării.  

Vârtej puternic la Cluj, confundat de unii cu o tornadă

„Mă mir cum a rezistat podul de lângă, la ce putere avea”, a scris un internaut, în timp ce un altul este convins că a văzut o tornadă: „Pare să fie o tornadă, sigur a fost o tornadă”. Altcineva a făcut legătura între acest fenomen şi apocalipsă.

„Aceste fenomene vor fi din ce în ce mai frecvente şi de intensitate mult mai mare. În aproximativ 30 de ani Europa va fi devastată de valuri de caldură şi tornade de intensitate mare. Dacă aveţi puţintică răbdare prindeţi bilete în faţă la apocalipsă”. Au existat însă şi oameni care nu s-au lăsat impresionaţi uşor. „Acestea nu sunt noutăţi. Şi acum 50 de ani erau în România. Se numesc vârtejuri de praf. În copilărie am văzut multe”, a punctat altcineva.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite