FOTO Cum a apărut Andreea Esca la Untold. Look schimbat şi zâmbet larg pentru vedeta Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele Pro TV sunt nelipsite şi în acest an de la Untold. Un contingent important s-a deplasat la Cluj, iar postul de pe strada Pache Protopoescu are şi propriul stand la Untold.

Cel mai mare festival din România şi din Europa de Est, Untold, are loc la Cluj-Napoca în intervalul 1-4 iulie.

Andreea Esca este din nou prezentă la Cluj şi se distrează împreună cu colegii ei la cel mai mare festival organizat vreodată în România. Cu ocazia festivalului Untold vedeta a făcut însă o modificare radicală: pentru câteva zile a spus adio bob-ului ei clasic pentru două codiţe împletite super cool, notează perfecte.ro. 

Imagine indisponibilă

Două „proteviste” zâmbăreţe, Andreea Esca şi Raisa Humeniuc. FOTO: perfecte.ro

De la Cluj, Andreea a făcut un apel umanitar: „Iata una dintre cele mai puternice dovezi de curaj! Vino si tu la PlayCAMP, spatiul MagiCAMP de la Untold! Danseaza si doneaza pentru copiii din MagiCAMP. Daca nu esti la festival, poti face o donatie de 4 euro/luna la 8864 cu textul MAGIC astfel incat in taberele MagiCAMP sa ajunga anul viitor 400 de copii cu afectiuni oncologice!”, a spus vedeta Pro Tv.

Citeşte şi

VIDEO FOTO Cum a fost prima noapte de Untold. Zeci de mii de fani au savurat momentele de magie de pe scenele festivalului într-o atmosferă de basm

Pregătiri pentru Untold 2019: cazare la preţuri de până la 10 ori mai mari, trafic infernal şi un şantier enorm cu o zi înaintea începerii festivalului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite