VIDEO Destinaţie de vis pentru cei mai pretenţioşi turişti. Cât costă o săptămână la Muntele Magic din inima Patagoniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotelul Muntele Magic din Chile  FOTO Caters News Agency/dailymail.co.uk
Hotelul Muntele Magic din Chile  FOTO Caters News Agency/dailymail.co.uk

Muntele Magic este un hotel neobişnuit din inima Patagoniei, o regiune din America de Sud unde peisajele sunt de o frumuseţe copleşitoare.

Hotelul are 13 camere, e clădit doar din lemn şi piatră şi forma sa de vulcan îi poartă pe cei care văd poze cu inedita clădire la scene din filmele Stăpânul Inelelor sau Avatar. În plus, hotelul se află într-o rezervaţie naturală parte din patrimoniul UNESCO.

În Rezervaţia Naturală Huilo Huilo din Chile, parte a patrimoniului UNESCO, turiştii pot face drumeţii şi se pot relaxa într-un decor de poveste: Hotelul Muntele Magic, pe numele oficial Montana Magica Lodge. Construcţia are forma unui con vulcanic, iar de sus nu curge lavă, ci apa e cea ce scaldă pietrele şi lemnul din care a fost clădit neobişnuitul hotel. 

Hotelul Magic din Chile FOTO: huilohuilo.com

hotelul muntele magic chile foto huilohuilo.com

Recenziile primite pe TripAdvisor i-au adus un Certificat de Excelenţă. Cei de la DailyMail compară aspectul de basm al hotelului cu locuinţele hobiţilor din Stăpânul Inelelor şi cu peisajele din Avatar: „Dar nu e nici Pandora, nici Middle-Earth, nici pădurea Endor din Războiul stelelor“. Priveliştea rămâne la fel de pitorească şi iarna, iar în zonă poate fi zărită cea mai mică specie de căprioară care vieţuieşte pe Pământ, scriu cei de la worldfortravel.com.

hotelul muntele magic chile foto caters news agency/dailymail.co.uk

Hotelul Magic din Chile FOTO: Caters News Agency/imagine apărută şi pe dailymail.co.uk 

În cele 13 camere, decorul este rustic, din lemn. Până şi micile detalii precum candelabrele, decoraţiunile interioare şi culorile folosite în decorarea camerelor păstrează atmosfera de poveste.

hotelul muntele magic chile foto huilohuilo.com

Interiorul unei camere (sus) din Hotelul Magic din Chile, respectiv o zonă de relaxare (jos) FOTO: huilohuilo.com 

hotelul muntele magic chile foto huilohuilo.com

Vrând să vedem cât ar costa, în lei, o săptămână într-un astfel de loc pitoresc, am făcut un calcul simplu, pe TripAdvisor. Am descoperit că nu mai sunt locuri libere decât în a doua parte a lunii septembrie. Iar, spre exemplu, din 25 septembrie şi până pe 2 octombrie, o cameră pentru doi adulţi costă circa 7.800 de lei. În schimb, pentru o săptămână din mai 2018, 5-12 mai, o cameră pentru doi adulţi ajunge la 6.200 de lei.

hotelul muntele magic chile foto huilohuilo.com/dailymail.co.uk

Locul unde se ia masa în Hotelul Magic din Chile FOTO: huilohuilo.com 

Alte imagini pe TripAdvisor.

Mai puteţi citi:

VIDEO Cele mai exotice camere de hotel din lume. Locul unde poţi lua micul dejun cu girafele, iar cina cu peştii

VIDEO Cele mai spectaculoase plaje din lume. Topul realizat de unul din cele mai importate site-uri de călătorie din lume

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite