VIDEO Cele mai exotice camere de hotel din lume. Locul unde poţi lua micul dejun cu girafele, iar cina cu peştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la camere de hotel în totalitate din gheaţă sau lângă o mare imensă de zăpadă până la hoteluri care recreează decoruri de poveste sau oferă privelişti subacvatice, toate pot deveni destinaţii de vacanţă, pentru cei care dispun de un buget generos.

Hotelul cu girafe din Kenya, locuinţele subacvatice din Zanzibar, camerele-igluuri doar din sticlă şi oţel din Finlanda demonstrează că proprietarii de hoteluri dau dovadă de multă ingeniozitate.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai interesante camere de hotel din lume: 

1. Hotelul cu girafe din Kenya

image

Hotel Manor din Kenya FOTO: hotelyouwant.com

Hotelul Manor cu girafe e un mic hotel din Nairobi, capitala Kenyei. Oaspeţii acestui loc îşi împart masa cu girafele care, atunci când ferestrele sunt deschise, îşi bagă capul căutând mâncare. Dimineaţa şi seara au acest obicei, iar în timpul zilei preferă răcoarea pădurii, potrivit fotoreportajului cleor de la theguardian.com. 

2. Hotelul Kakslauttanen din Finlanda

image

Hotelul Kakslauttanen din Finlanda FOTO: homeli.co.uk

Hotelul Kakslauttanen e o afacere de familie în Laponia, la 250 de kilometri nord de cercul artic. E la o distanţă de 30 de minute de un aeroport, iar peisajul e copleşitor: ape cristaline, copaci împodobiţi cu zăpadă, plus spectaoclul oferit de aurora boreală, se arată pe site-ul hotelului finlandez. 

3. Manta Resort din Zanzibar, Africa

image

Manta Resort din Zanzibar  FOTO: tabasamzanzibar.com

Hotelul a câştigat titlul de Brandul Anului în Africa în 2016. Se află pe Insula Pemba, în estul Africii, un loc la mile multe distanţă de zgârie-nori şi stresul din marile metropole.Tripadvisor i-a oferit, anul trecut, un certificat de excelenţă, se arată pe site-ul hotelului.

4. Hotelul din Muntele Magic din pădurea tropicală a statului Chile

image

Hotelul Muntele Magic FOTO stylereport.ro/Huilo

Construit în forma unui vulcan într-o pădure tropicală din Chile, hotelul e acoperit de vegetaţie şi cu apă care alunecă deasupra ferestrelor, scrie stylereport.ro. Decorul e unul de poveste şi duce cu gândul la filme fantasy. Hotelul e situat într-o rezervaţie naturală Huilo Huilo din Chile, obiectiv protejat de UNESCO.

Mai puteţi citi:

VIDEO Cele mai spectaculoase plaje din lume. Topul realizat de unul din cele mai importate site-uri de călătorie din lume

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite