VIDEO De ce a venit Elena Udrea la Cluj şi s-a întâlnit cu Emil Boc, cu două săptămâni înainte să fie arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea  FOTO: Mediafax
Elena Udrea  FOTO: Mediafax

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, într-o conferinţă de presă, vineri, 13 februarie, că Elena Udrea l-a vizitat în urmă cu două săptămâni la sediul primăriei. Boc a spus că Udrea a venit la Cluj deoarece avea o întâlnire la compania clujeană de produse cosmetice Farmec.

Emil Boc a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că, în urmă cu două săptămâni, a primit, la primărie, vizita Elenei Udrea.

„Atât de secretă a fost această întâlnire, încât ea a avut loc într-un loc ultra-public, la Primărie, într-un program absolut normal, de la ora 14.30 la ora 15.00. Doamna Udea a făcut referire încă de acum zece zile, în interviul pentru HotNews, despre faptul că a fost la Cluj şi s-a întalnit şi cu mine. M-a sunat din aeroportul din Bucureşti că vine la Cluj, pentru că are o problemă la Farmec şi că, dacă are timp, trece pe la Primărie. A ajuns în jurul orei 14:30 şi, pe la 14:50, a plecat spre Farmec. Fără nici un caracter secret (...) Am discutat despre Farmec, despre piaţa investiţiilor din Cluj. Se grăbea să ajungă (n.r la Farmec) la ora 15.00, pentru că avea programată o întâlnire cu conducerea firmei”, a declarat Emil Boc, potrivit monitorulcj.ro.

Întrebat dacă au avut discuţii şi despre Dosarul Microsoft, fostul premier  Emil Boc a afirmat că la momentul vizitei Elenei Udrea nu existau discuţii despre acest dosar. „Pe vremea aceea nu erau discuţiile care există astăzi în presă, în legătură cu acest dosar şi mă mir că, repet, după ce chiar dânsa a făcut referire în interviul de la Hot News despre această întâlnire, acum vreo zece zile, după două săptămâni este considerată ultra-secretă” a mai spus primarul municipiului Cluj-Napoca.

„Atât de secretă a fost această întâlnire încât ea a avut loc într-un loc ultra-public, la Primărie, într-un program absolut normal, de la ora 14:30 la ora 15:00. Doamna Udea a făcut referire încă de acum zece zile, în interviul pentru Hot News, despre faptul că a fost la Cluj şi s-a întalnit şi cu mine. M-a sunat din aeroportul din Bucureşti că vine la Cluj pentru că are o problemă la Farmec şi că, dacă are timp, trece pe la Primărie. A ajuns în jurul orei 14:30 şi pe la 14:50 a plecat spre Farmec. Fără nici un caracter secret (...) Am discutat despre Farmec, despre piaţa investiţiilor din Cluj. Se grăbea să ajungă (n.r la Farmec) la ora trei pentru că avea programată o întâlnire cu conducerea firmei”, a declarat Boc.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite