VIDEO Cum s-a văzut Untold din elicopter. Imagini spectaculoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la ediţai 2018 a Festiavlului Untold  FOTO: Untold
Imagine de la ediţai 2018 a Festiavlului Untold  FOTO: Untold

Pe durata Festivalului Untold, echipe de la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca au monitorizat de sus distracţia.

Un elicopter a monitorizat de sus Festivalul Untold. Echipe de la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca a dat publicităţii imagini spectaculoase filmate din elicopter.

Zona Clujului a fost survolată de un elicopter tip EC-135 cu un sistem de observare electro-optic pe timp de zi şi de noapte, se arată într-un comunicat al Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca.

În acelaşi document se mai precizează: „rolul imaginilor transmise live din elicopter în Centrul Operaţional a fost ca acestea să poată fi vizualizate de forţele de ordine pentru aplicarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică ce se impun astfel încât festivalierii să fie în siguranţă şi să se bucure de momente magice la Cluj-Napoca. Un reprezentant al Poliţei Rutiere Cluj a supravegheat traficul rutier din elicopter, astfel încât a transmis în timp operativ structurilor din teren zonele în care acesta prezintă valori crescute şi a îndrumat echipajele de poliţie pentru fluidizare“.

La Untold 2018, traficul total de participanţi a fost de peste 355.000 de persoane. Anul trecut, la festival au fost în jur de 330.000 de petrecăreţi. 

Ediţia din acest an a Untold s-a desfăşurat între 2 şi 5 august la Cluj-Napoca. Pe scenele festivalului au urcat, printre alţii, Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Prodigy, Armin van Buuren, Tiesto, Steve Aoki. 

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Record de participanţi la Untold 2018: 355.000 de persoane. Cum a fost în ultima zi de festival

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite