VIDEO Cum a omor├ót milionarul cu Jaguar un om pe trecerea de pietoni la Cluj. De ce ├«i permite Poli┼úia s─â ┼čofeze ├«n continuare

0
0
cluj accident jaguar
┼×oferul a trecut peste linia continu─â ┼či a lovit un b─ârbat aflat pe trecerea de pietoni.

Daniel Dumitra┼č, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca, personaj influent ├«n cadrul comunit─â┼úii penticostale locale, a accidentat mortal un b─ârbat pe o trecere de pietoni. Victima a fost scoas─â de sub bolidul Jaguar cu ajutorul pernelor de ├«nalt─â presiune. Chiar dac─â a omor├ót un om, omul de afaceri poate s─â se urce din nou la volan.

Daniel Dumitra┼č, patronul companiei Coratim ┼či unul dintre cei mai mari rezolvatori imobiliari ai Clujului, este, conform ┼čtiridecluj.ro, autorul tragicului accident, care a avut loc luni dup─â-amiaz─â, pe strada C├ómpul P├óinii din Cluj-Napoca.
 

┼×oferul bolidului - un SUV marca Jaguar - la ie┼čirea din parcarea unui imobil, ÔÇ×ar fi efectuat viraj la st├ónga, peste marcajul continuu, neacord├ónd astfel prioritate de trecere unui b─ârbat, de 33 de ani, din Flore┼čti, care se afla ├«n traversarea regulamentar─â a str─âziiÔÇŁ, spun poli┼úi┼čtii. Victima a decedat.

┼×oferul ar fi declarat poli┼úi┼čtilor c─â nu a v─âzut pietonul din cauza st├ólpului de la ma┼čina pe care o conducea ┼či c─â nu avea vitez─â, arat─â sursa citat─â.┬á┬á

Dosar penal, dar poate conduce în continuare

Permisul de conducere al lui Daniel Dumitra┼č a fost re┼úinut ├«n vederea anul─ârii ┼či pe numele omului de afaceri s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culp─â, arat─â reprezentan┼úii Poli┼úiei. Totu┼či, Dumitra┼č se poate urca, cel pu┼úin o perioad─â, la volanul bolidului s─âu.
 

Astfel, legea prevede c─â ├«n situa┼úii de acest gen ┼čoferului i se elibereaz─â dovada ├«nlocuitoare cu drept de circula┼úie pentru 15 zile, conform articolului 111 din OUG 195/2002 republicat─â, au explicat reprezentan┼úii Poli┼úiei pentru ÔÇ×Adev─ârulÔÇŁ. Mai mult, la cererea titularului permisului re┼úinut, procurorul care efectueaz─â urm─ârirea penal─â sau exercit─â supravegherea cercet─ârii penale poate dispune prelungirea dreptului de a conduce cu c├óte cel mult 30 zile.

┼×tiri de Cluj a prezentat filmul accidentului.┬á

IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL

Explicaţiile avocaţilor 

Avocatul Mihai Neam┼úu a explicat pentru ÔÇ×Adev─ârulÔÇŁ c─â dreptul de a conduce i s-ar fi ridicat ┼čoferului, dac─â ar fi comis infrac┼úiunea cu inten┼úie. ├Än cazul nostru, fiind o infrac┼úiune din culp─â, legea ├«i permite s─â mai ┼čofeze o perioad─â (15 zile) ┼či, mai mult, poate cere procurorului prelungirea acestui drept.┬á┬á

Om de afaceri ┼či membru influent al cultului penticostal

ÔÇ×Compania Coratim a fost ├«nfiin┼úat─â ├«n 2004 ┼či are sediul declarat la locuin┼úa lui Daniel Pavel Dumitra┼č, unul dintre fratii Dumitra┼čÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-un articol publicat de Hotnews.
 

ÔÇ×Pastorii penticostali multimiliardari Ambrozie, Apolzan, C├ómpean, Pavel Cuibus ┼či fra┼úii Dumitra┼č, proprietari de firme de transport interna┼úional, antreprenori ├«n construc┼úii ┼či samsari de vile ┼či terenuri, au patronat ┼či ac┼úiunile Misiunii Cre┼čtin-Umanitare interna┼úionale Sepranta, cu sediul ├«n cartierul Some┼čeni.

Ace┼čti p─âstori au ├«nso┼úit ├«n lungi turnee misionare, ├«n ┼úar─â ┼či str─â├«n─âtate, grupul vocal-instrumental Speran┼úa, solicit├ónd ┼či colect├ónd milioane de dolari pentru anumite proiecte umanitare din Rom├ónia, realizate doar par┼úial. Sursele noastre ne-au informat c─â o parte a fondurilor colectate au fost "reciclate" ├«n afaceri imobiliare ┼či construc┼úii de vile ┼či alte imobile, majoritatea "la negru", se mai arat─â ├«n articol.

Cite┼čte ┼či

VIDEO Spulberat de un bolid Jaguar pe trecerea de pietoni. Pompierii l-au scos cu greu de sub autoturismUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite