VIDEO Comunişti versus americani, parodii în antiteză în care principalii candidaţi la Primăria Clujului, Emil Boc şi Octavian Buzoianu, apar pe youtube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emil Boc (PNL) şi Octavian Buzoianu (independent susţinut de PSD) sunt caricaturizaţi în două filmuleţe pe youtube

Emil Boc apare drept „Tovarăşul Boc: Singurul, Alesul, Supremul“ într-un film de circa 3 minute care-l plasează în perioada comunistă, limbajul prezentatorului filmului fiind în ton cu epoca.

Candidatul PNL „în funcţia de primar reprezintă generaţia sigură a continuării succesului de promisiuni fantasmagorice cu finalitate nedefinită (...) spre binele şi fericirea tuturor cartierelor“ Clujului, se arată în filmuleţ.

Explicaţia ce însoţeşte video-ul, semnat de utilizatorul Clujul comunist, este „Clujul este cel mai inteligent oraş din ţară. Votează un om legat profund de comunism, un populist infect, un incompetent. Bravo, Cluj! Pentru gloria socialistă, Tot înainte!“.

Tonul de parodie e păstrat până la final, unde sunt redate toate promisiunile nepuse în practică ale primarului: „În aceste momente de însemnătate cardinală pentru prezentul şi viitorul municipiului Cluj-Napoca, a fost făcută propunerea ce izvorăşte din dragostea, respectul şi recunoştinţa cetăţenilor urbei noastre, a tuturor clienţilor politici, a clasei muncitoare din toate regiile subordonate Consiliului Local, a întregului electorat din cartierele municipiului, ca la alegerile locale din 5 iunie, în funcţia de primar, să fie ales ilustrul gânditor şi militant politic, care în cele trei mandate de până acum, şi-a dedicat întreaga viata, zi de zi, cauzei drepte a eliberării de sub jugul legii, a victoriei populismului, a independenţei şi fericirii locuitorilor oraşului, excelenţa sa, domnul Emil Boc“. 

Nici principalul său contracandidat, independentul Octavian Buzoianu, susţinut de PSD, PNŢCD, ALDE, nu a scăpat de internauţi.

Într-un pasaj de desen animat, realizat de activistul clujean Istvan Szakats - din serialul animat de comedie american South Park (care parodiază tot ce înseamnă viaţă politică şi comunitate în State) - omul de afaceri, în rolul unui profesor, explică electoratului, o mână de copilaşi, realizările sale: „Ursus era o mică fabrică regională din cele 35 din ţară şi era una dintre cele două care nu deţinea o fabrică de materie primă. Primul pas a fost privatizarea. Am trăit visul URSUS din plin, până când acţionariatul a decis mutarea locaţiei de producţie din oraşul în care a pornit totul, oraşul nostru“.

Mai puteţi citi:

Cine sunt candidaţii la Primăria Clujului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite