VIDEO Bătrână de 75 de ani bătută cu bestialitate, jefuită în propria casă şi lăsată într-o baltă de sânge. Victima se află internată la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au deschis o anchetă  FOTO. Adevărul
Poliţiştii au deschis o anchetă  FOTO. Adevărul

O femeie de 75 de ani a fost bătută şi jefuită în propria casă din Dej. Un vecin a găsit-o şi a anunţat poliţia. Bătrâna a fost internată la spitalul din Dej, iar apoi a fost adusă la UPU Cluj. Victima a fost diagnosticată cu traumatisme cranio-cerebrale, faciale şi costale.

O bătrână de 75 de ani, din oraşul clujean Dej, a fost marţi după-amiază, victima unei violente agresiuni. Femeia a fost bătută şi tâlhărită în propria casă, agresorul lăsând-o într-o baltă de sânge, scrie dejeanul.ro.

Poliţiştii spun că un vecin a găsit-o pe bătrână şi a sunat la 112. Agresiunea a avut loc în jurul orei 16.40. Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat că femeii i s-au furat bijuterii pe care le purta în momentul furtului şi că s-a deschis o anchetă pentru prinderea acelui bărbat acuzat de infracţiunea de tâlhărie.

Bătrână a fost dusă de urgenţă la spitalul din Dej, iar apoi trimisă la UPU Cluj, unde a fost diagnosticată cu traumatisme cranio-cerebrale, faciale şi costale, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, doctoriţa Monica Costin.

Surse din anchetă spun că femeia locuieşte singură, că înainte de violenta tâlhărie a fost vizitată de fratele ei şi că după ce i-a plecat fratele nu-şi aduce aminte decât că s-ar fi întins pe pat, să se odihnească.

Într-un video - cel de mai jos (sursa: dejeanul.ro) - bătrâna bătută spune că nu-l cunoaşte pe agresor, iar vecinii declară că marţi, 21 iulie, femeia a primit pensia.

Mai puteţi citi:

Un copil de 14 ani condamnat pentru tâlhărie a dat o nouă lovitură: a ameninţat o femeie cu un cuţit până i-a luat banii şi bijuteriile de aur

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite