VIDEO Ard, din nou, deşeurile din rampa temporară de gunoi a Clujului. Pompierii intervin cu două autospeciale la Pata Rât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce aseară au ars mai multe barăci ale oamenilor ce locuiesc pe strada Cantonului, sâmbătă, 21 octombrie, în jurul orei 11.00 pompierii clujeni au fost chemaţi să stingă focul de la rampa temporară de gunoi a Clujului, de la Pata Rât.

UPDATE 14.00 Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, susţine, într-un comunicat că ”în secolul internetului nu se poate ca primarul Emil Boc şi oficialii primăriei să nu poată gestiona, păzi, acestă rampă”

„Îi solicit primarului Emil Boc să facă publice înregistrările camerelor video care monitorizează rampa, un raport asupra cauzelor incendiilor şi un plan concret prin care să prevină astfel de situaţii critice!”, a declarat liderul PSD Cluj.


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, pompierii intervin, din nou, la Pata Rât. Dacă seară au stins focul ce a distrus barăcile a 34 de oameni, azi, 21 octombrie, au fost anunţaţi că flcările au cuprins o parte din deşeurile depozitate la rampa provizorie de gunoi a Clujului. 

”Focare de incendiu la rampa temporară de deşeuri a municipiuului Cluj-Napoca, întinse pe o suprafaţă de circa 500 de metri pătraţi. Intervenim cu două autospeciale”, se arată pe pagina de Twitter a ISU Cluj.

Imagini de la faţa locului credit video : ISU Cluj/Youtube

Imagini de deasupra rampei provizorii de gunoi  Credit video: Facebook Szakáts István

Mai puteţi citi:

„Bomba“ de metan de la Pata Rât ia foc cu complicitatea autorităţilor: Poliţia s-a sesizat după 27 de incendii

Autorităţile clujene cer declararea stării de alertă la Pata Rât: printre cauzele alunecărilor de teren ar fi şi apa folosită de pompieri pentru stingerea incendiilor 

FOTO VIDEO Incendiu la groapa de gunoi a Clujului. Sunt porţiuni unde focul arde mocnit şi după 12 ore. Pompierii intervin cu 4 autospeciale  

    

FOTO VIDEO Incendiu la groapa de gunoi a Clujului. Focul a fost stins după 23 de ore

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite