VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis la Cluj: „Am toată încrederea că Emil Boc se va poziţiona de partea potrivită”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis la cluj FOTO. Florina Pop
Klaus Iohannis la cluj FOTO. Florina Pop

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, 1 octombrie, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că se bazează pe susţinerea primarului Clujului "înainte de turul al doilea" al alegerilor prezidenţiale 2014.

Klaus Iohannis a participat, joi, 1 octombrie, la o dezbatere cu profesori universitari clujeni, unde şi-a expus programul său pentru o "Românie a lucrului bine făcut". Ulterior a ţinut o conferinţă de presă unde a declarat că nu se gândeşte că va pierde procesul cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că Emil Boc, primarul Clujului, un om de dreapta, o susţine pe Elena Udrea la funcţia de preşedinte şi nu pe el, Iohannis a afirmat că nu doreşte să comenteze în niciun fel gestul lui Boc.

"Am toată încredrea în Emil Boc că se va poziţiona de partea potrivită. Mă bazez pe el", a afirmat Klaus Iohannis.

Acesta a mai spus, şi la conferinţă, şi la dezbatere, că doreşte să schimbe modul în care se face politică în România. "Treaba cu cedatul voturilor e un alt mit", a adăugat Iohannis.

El a mai declarat că oraşul Cluj-Napoca este un un loc special pentru el, este oraşul studenţiei sale.

Mai puteţi citi:

Klaus Iohannis: „Vreau ca noi, românii, să spulberăm mituri. Mă refer la expresia «la noi nu se poate» «şi merge şi aşa»”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite