Van Damme, filmat în România, într-o maşină alături de manelişti. Imaginile au făcut înconjurul lumii VIDEO

0
0
Jean Claude Van Damme s-a distrat alături de manelişti
Jean Claude Van Damme s-a distrat alături de manelişti

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat din nou în România, de această dată într-o maşină unde pare să se distreze de minune pe ritmuri de manele şi înconjurat de manelişti.

Actorul belgian a petrecut de minune pe ritmuri de manele şi s-a plimbat într-o maşină, alături de mai mulţi manelişti clujeni, scrie Mediafax. Nu este însă foarte clar dacă Jean Claude Van Damme s-a aflat în Cluj sau dacă imaginile au fost filmate în Bucureşti.

Unul dintre tinerii aflaţi în maşină a transmis live pe Facebook, iar în dreapta lui apărea Van Damme. Dacă la început actorul a părut uşor stingher, ba chiar deranjat de faptul că este filmat, mai apoi a intrat în joc şi a început să se distreze şi el, mişcându-se pe ritmurile muzicii. Totuşi, actorul vorbeşte greu şi pare a fi sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe care i-au dat o stare de confuzie.

VIDEO Jean Claude Van Damme

Van Damme a sosit la Bucureşti încă de marţi, 20 iulie, şi a mers într-un restaurant exclusivist, scrie Spy News. Proprietarul localului, Joseph Hadad, a postat pe Instagram o fotografie alături de actor.

„Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu şi astăzi, la @mace_by_joseph_hadad. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace şi că am avut ocazia să ne revedem”, a fost mesajul postat de Hadad pe Instagram. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Joseph Hadad (@chef_joseph_hadad)

Ulterior, miercuri, Van Damme a fost filmat în maşină, alături de manelişti, iar imaginile au devenit în scurt timp virale.

Vă mai recomandăm şi:

Imaginile inconştienţei în Capitală: O tânără s-a urcat pe o limuzină oprită la semafor şi a început să danseze VIDEO

Moment de tandreţe în trafic: O şoferiţă îndrăgostită a sărutat un motociclist. „Jur că îmi iau şi eu motor” VIDEO

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite