UPDATE Un clujean a condus băut pe contrasens rănind patru persoane. La o zi după accident, judecătorul a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de 29 de ani a condus, duminică seara, 10 august, pe contrasens sub influenţa alcoolului şi a produs un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane.

UPDATE Marţi, 12 august, 13.07 Bărbatul de 29 de ani a fost prezentat aseară instanţei cu propunere de arestare preventivă şi judecătorul a dispus ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. „Bărbatul de 29 de ani, din comuna Căpuşu-Mare, cercetat pentru vătămare corporală din culpă, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma prezentării  acestuia in faţa instanţei“, spune purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene.


Duminică seara, în jurul orei 19.00, pe drumul judeţean 103 K, pe raza satului clujean Agârbiciu a avut loc un accident rutier în urma căruia au fost rănite patru persoane şi avariate două autovehicule.

Poliţiştii spun că un clujean conducea beat un autovehicul pe contrasens pe DJ 103 K, din direcţia Căpuşu-Mare spre Agârbiciu, şi a intrat într-o altă maşină condusă regulamentar din direcţia opusă, de un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca. După impact, şoferul băut a părăsit locul accidentului, fără acordul poliţiei.

La vreo două ore după accident, poliţiştii l-au găsit pe şoferul care a plecat de la faţa locului. Ei au aflat că acesta are de 29 ani şi este din comuna Căpuşu Mare. Tânărul avea o concentraţie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul de 29 de anu nu are permis de conducere şi conducea un autovehicul neînmatriculat, având aplicate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare.

În urma impactului dintre cele două maşini, două femei, una de 45 de ani, alta de 21 de ani, au fost grav rănite. Şoferii autovehiculelor au fost şi ei uşor răniţi.

Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 20.000 lei.

Bărbatul de 29 de ani e cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi ,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Mai puteţi citi:   

Banca „regelui astfaltului“ a fost spartă la Cluj. Nu s-au furat bani, ci un laptop, un telefon mobil şi un aparat foto

Un instructor auto clujean pregătea cursanţii băut. Şi-a pierdut atestatul, permisul de conducere şi a fost amendat

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite