Un tânăr şi-a bătut cu bestialitate mama şi sora. Femeile au ajuns la spital, iar bărbatul se află acum după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă Adevărul
FOTO: Arhivă Adevărul

Un bărbat de 19 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind acuzat că şi-a bătut mama şi sora. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi, sâmbătă, 29 septembrie, prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în localitatea Câmpeneşti, comuna Apahida, are loc un scandal în familie.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat două femei care primeau îngrijiri medicale într-o autospecială de ambulanţă, acestea prezentând urme de violenţă. Ulterior, cele două femei au fost transportate la spital.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data menţionată, în jurul orei 20.30, cele două femei, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, din localitatea Câmpeneşti, ar fi fost agresate de fiul, respectiv fratele acestora, pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale preexistente. În urma probatoriului administrat, cel în cauză, un tânăr de 19 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

De asemenea, potrivit sursei citate, la data de 30 septembrie, bărbatul a fost prezentat magistraţilor, fiind arestat preventiv.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite