Un şofer ameţit a accidentat un biciclist pilit şi a plecat de la locul accidentului. Conducătorul auto, fără permis, din Cluj a fost reţinut pentru 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie  FOTO Adevărul
Maşină de poliţie  FOTO Adevărul

Poliţiştii rutieri au identificat şi reţinut un bărbat care a accidentat cu un autovehicul un biciclist şi apoi a părăsit locul accidentului. Când l-au prins, bărbatul era băut, iar poliţiştii au aflat că acesta nu avea permis de conducere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, un şofer care circula, sâmbătă, 3 iunie, în jurul orei 21.15, în comuna Floreşti, a accidentat un biciclist, în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca.

Din primele informaţii, biciclistul s-ar fi angajat în traversarea străzii pe bicicletă, prin loc nepermis. După impact, şoferul a părăsit locul accidentului, iar biciclistul a fost rănit şi dus pentru îngrijiri la UPU. Biciclistul se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma investigaţiilor efectuate, la câteva ore de la producerea accidentului, poliţiştii au identificat un autoturism care prezenta avarii în partea stângă faţă, oprit în dreptul unui imobil din Floreşti. La volan se afla un bărbat, de 22 de ani, din Gilău, aflat sub influenţa alcoolului, bănuit de accidentarea biciclistului. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au constatat că acesta nu avea permis de conducere“, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.

Poliţiştii rutieri l-au reţinut pe şofer pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Mai puteţi citi:

Poliţiştii clujeni au învăţat comunicare nonverbală. Ce face diferenţa dintre un anchetator bun şi unul foarte bun

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite