Un şoarece a fost filmat într-un hypermarket clujean în timp ce mânca ciocolată VIDEO

0
0
Şoarecele mânca liniştit un ou Kinder. FOTO: captura video
Şoarecele mânca liniştit un ou Kinder. FOTO: captura video

Un şoarece a fost filmat în timp ce mânca ciololată pe un stand aflat în hypermarketul Auchan din Iulius Mall Cluj. Reprezentanţii magazinului susţin că este vorba despre un incident izolat.

„Fiica mea mi-a atras atenţia ca pe raft este un şoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, ne-a semnalat clujeanul, relatează Ştiri de Cluj.

Cei de la Auchan a reacţionat şi spun că este un incident izolat:

 

”Regretăm acest eveniment cu totul neaşteptat şi izolat şi vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori şi pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor şi procedurilor interne, igienizarea şi deratizarea întregului magazin precum şi casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă şi am sporit controalele şi filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.  

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvenţă săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităţilor. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează cei de la Auchan.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite