Un polițist a fost târât câțiva metri cu mașina de un șofer oprit la un filtru de rutină. Agentul a fost rănit la picioare

0
Publicat:

Un incident grav a avut miercuri, 28 august, pe o stradă din Cluj-Napoca. Un polițist a fost rănit după ce un șofer oprit la un filtru de rutină l-a agătat cu mașina și l-a târât mai mulți metri.

Polițist târât cu mașina de un șofer FOTO: Arhiva
Polițist târât cu mașina de un șofer FOTO: Arhiva

Potrivit IPJ Cluj, un echipaj de poliție l-a oprit pe un tânăr de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism. Bărbatul a demarat cu autoturismul și l-a târât câțiva metri pe unul dintre polițiști, acesta din urmă fiind rănit la nivelul membrelor inferioare.

„În cursul dimineții de astăzi, 28 august, în jurul orei 08.20, un echipaj din cadrul Poliției Municipiul Cluj-Napoca-Secția 7 Poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat care conducea un autoturism pe strada Blajului din municipiu.  În autovehicul se aflau două persoane, iar la efectuarea controlului rutier, persoana aflată la volan nu ar fi respectat indicațiile echipajului de poliție de a coborî din vechicul. Astfel, s-a procedat la imobilizarea acestuia, moment în care bărbatul a demarat cu autoturismul, târându-l câțiva metri pe unul dintre polițiști și provocându-i leziuni la nivelul membrelor inferioare”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Pentru a-l prinde pe șofer au fost solicitate forțe suplimentare, inclusiv de la rutieră, criminalistică, poliție locală și jandarmerie.

„În cauză au fost demarate verificări cu celeritate pentru depistarea persoanei respective, iar pasagerul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. În cadrul activităților de căutare au fost angrenate forțe suplimentare, respectiv Serviciul Pentru Acțiuni Speciale, investigatii criminale, ordine publică, rutieră, criminalistică, poliție locală și jandarmerie. Astfel, în mai puțin de o oră de la data producerii incidentului, bănuitul de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 20 de ani, a fost depistat pe o stradă din cartierul Someșeni”, a precizat IPJ Cluj.

În prezent, se fac cercetări „pentru ultraj și urmează să fie stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul și să fie, de asemenea, dispuse măsuri legale”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite