Un oraş din România a câştigat o competiţie europeană la care au participat 2.500 de localităţi. A concurat în finală cu Manchester şi Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul oraşului Turda, Cristian Matei (foto, dreapta) a fost prezent la ceremonia oficială. Foto / Facebook
Primarul oraşului Turda, Cristian Matei (foto, dreapta) a fost prezent la ceremonia oficială. Foto / Facebook

Alte două oraşe europene, Viena şi Igoumenitsa din Grecia, au fost premiate pentru felul în care şi-au realizat planificarea mobilităţii urbane durabile.

Oraşul Turda a câştigat primul loc în competiţia europeană SUMP AWARDS, pentru cel mai bun plan de mobilitate urbană durabilă. Oraşul de pe malul Arieşului a devansat în finală Milano şi Manchester, care porneau teoretic favorite. Anunţul a fost făcut de primarul Cristian Matei, pe pagina personală de Facebook.

„Am câştigat!!! Turda a obţinut locul 1 în competiţia SUMP AWARDS, pentru cel mai bun plan de mobilitate urbana durabilă, la nivel european. A fost o competiţie strânsă, între 2.500 de oraşe, în finala ajungând Turda, Manchester şi Milano. În această seară la Bruxelles a avut loc ceremonia în care au fost anunţaţi şi premiaţi câştigătorii, iar noi suntem campionii Europei! Mulţumesc întregii echipe! Este un real succes, o foarte mare realizare! Turda este din nou în prim plan la nivel internaţional!”, a anunţat primarul din Turda, Cristian Matei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite