Un fost comisar şef a primit arest la domiciliu într-un dosar de pornografie infantilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Fostul comisar şef al Biroului Control Intern al Poliţiei Cluj, Cornel Lazăr, a primit arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Cornel Lazăr a apărut miercuri, 9 mai, în faţa unui magistraţilor Tribunalului Cluj, potrivit stiridecluj.ro. Procurorii DIICOT Cluj susţin că fostul comisar şef ar fi deţinut mai multe fotografii şi filmuleţe cu copii care întreţin relaţii sexuale. Mai mult, acesta ar fi distribuit pe internet două astfel de filmuleţe, într-un grup restrâns. 

Procurorii au solicitat arestarea preventivă a suspectului, iar judecătorii au decis ca fostul poliţist să fie arestat la domiciliu, pentru următoarele 30 de zile.

„Bărbatul a fost angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, până la data de 13 februarie 2015, când şi-a încetat raporturile de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne, prin pensionare. Acesta a ocupat mai multe funcţii de execuţie în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, pensionându-se de pe o funcţie din cadrul Biroului de Control Intern.

Faptele pentru care acesta este cercetat, în prezent, de procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Cluj, au fost comise după ce i-au încetat raporturile de serviciu, prin pensionare, bărbatul nemaiavând calitatea de poliţist.”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite