Un clujean și-a transformat garajul în garsonieră. Cu cât vinde „bijuteria ideală pentru o viață confortabilă“

0
Publicat:

Un clujean și-a transformat garajul de 20 de metri pătrați din Mănăștur în garsonieră și l-a scos la vânzare, anunță observatornews.ro.

Garsoniera din garaj
Garsoniera din garaj

Conform site-ului unei agenții imobiliare, „bijuteria” care are și baie și bucătărie costă 45.000 de euro. Garsoniera este prezentată ca fiind amplasată la parterul unui imobil cu trei niveluri, cu acces facil și comod și „o locație excelentă, ideală pentru o viață confortabilă și accesibilă în Cluj-Napoca”.

Conform anunțului, „Garsoniera este amplasată la parterul unui imobil cu 3 niveluri, oferind astfel un acces facil și comod. Cu o suprafață utilă de 20 de metri pătrați, aceasta este compartimentată în mod eficient, oferind tot confortul necesar.

La intrarea în apartament, veți găsi o bucătărie bine utilată, unde puteți pregăti mâncărurile preferate fără nicio problemă. Camera este amenajată pentru a vă oferi un loc liniștit și confortabil pentru odihnă și relaxare. Baia este dotată cu toate facilitățile necesare, asigurându-vă un mediu igienic și confortabil.

Proprietatea beneficiază de următoarele dotări, care contribuie la confortul dumneavoastră: centrala termică pe proprie, asigurând încălzirea optimă a apartamentului în sezonul rece, frigiderul pentru depozitarea alimentelor proaspete, aragazul pentru gătitul în condiții ideale și mașina de spălat rufe pentru a vă facilita activitățile zilnice de curățenie.

Cartierul Mănăștur este apreciat pentru facilitățile pe care le oferă și pentru accesibilitatea sa către punctele de interes din oraș. În apropiere, veți găsi mijloace de transport în comun, ceea ce vă permite să ajungeți cu ușurință în diverse zone ale orașului“.

Proprietarul spune că garsoniera este confortabilă și se află „într-o locație excelentă, ideală pentru o viață confortabilă și accesibilă în Cluj-Napoca”.

Nu este primul clujean care își vinde garajul pe post de spațiu de locuit. În urmă cu doi ani, un proprietar din cea mai mare comună a ţării, Floreşti, judeţul Cluj, şi-a amenajat garajul în ceea ce pare a fi o garsonieră.

Tot la Cluj, o garsonieră de numai 11 metri pătraţi a fost închiriată, proprietarul cerând iniţial 200 de euro lunar.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite