UBB va stabili cu studenţii ce cămine lasă deschise pe perioada verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea UBB şi reprezentanţi legali ai studenţilor - Consiliul Studenţilor din UBB (CSUBB) - caută împreună soluţii pentru cazarea pe perioada verii a doctoranzilor, a studenţilor care îşi desfăşoară stagiile de practică obligatorie, a celor care sunt membri în echipe de cercetare sau de organizare a unor manifestări naţionale şi internaţionale, dar şi a celor care sunt implicaţi în programe de internship.

Pentru această vară, UBB are programate lucrări complexe de reparaţii, curăţenie generală, deratizări şi dezinsecţii pentru care trebuie închise toate căminele aflate în administrarea UBB. Regulamentul de funcţionare şi organizare al căminelor studenţeşti, pe perioada vacanţei de vară, spune că Direcţia Generală Administrativă (DGA) este nevoită să asigure o perioadă de minim două săptămâni pentru reparaţii şi curăţenie generală pentru fiecare cămin. 

”Totuşi, în condiţiile în care UBB şi-a asumat anumite angajamente faţă de diverse instituţii publice sau private, de a asigura spaţii de cazare, pentru diferite evenimente culturale sau ştiinţifice, acţiuni ocazionale, organizate pe plan naţional, DGA poate aproba, ca unele cămine să funcţioneze în sistem unităţi de cazare, pe o perioada scurtă, de câteva zile, fără a fi afectate lucrările menţionate anterior”, se arată într-un comunicat al universităţii.

Prin urmare, zilele următoare vor avea loc întâlniri între reprezentanţii studenţilor şi prorectorul responsabil cu administrarea căminelor.

Mai puteţi citi:

Tot ce trebuie să ştii despre admiterea la UBB Cluj din anul acesta. Cu ce îşi momeşte universitatea viitorii studenţi

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite