Facultatea de Studii Europene aduce patru masterate „de top” la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit decanului extensiei Bistriţa a Facultăţii de Studii Europene din cadrul UBB, Nicolae Păun, începând cu anul universitar 2015/2016, la Bistriţa vor funcţiona patru noi masterate „de top”, cerute de mediul de afaceri şi sfera administrativă. Printre acestea se numără şi Managementul şi negocieri internaţionale şi europene, care se va desfăşura exclusiv la Bistriţa.

Facultatea de Studii Europene din cadrul UBB vrea să diversifice oferta de masterate a extensiei de la Bistriţa. În acest sens, începând cu anul universitar 2015/2016 va aduce patru noi masterate. Se pare că decizia a fost influenţată atât de mediul de afaceri, cât şi de sfera administrativă.

Noile linii masterale care vor fi disponibile la Bistriţa începând de anul acesta sunt:  Managementul şi negocieri internaţionale şi europene, care se va desfăşura exclusiv la Bistriţa, Evaluarea dezvoltării regionale, Afaceri europene şi management de programe, precum şi Guvernanţă europeană.

Decanul extensiei Bistriţa a Facultăţii de Studii Europene, Nicolae Păun, susţine că această ofertă educaţională însumează patru masterate de excelenţă ale Universităţii Babeş-Bolyai, prin care se doreşte formarea unui corp de specialişti de elită, atât în mediul instituţional, cât şi în cel economic.

Vă mai recomandăm:

Universitatea Tehnică clujeană vrea să facă o facultate separată în Bistriţa

Tot ce trebuie să ştii despre admiterea la UBB Cluj din anul acesta. Cu ce îşi momeşte universitatea viitorii studenţi


 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite