"U" Cluj la un meci de titlul la baschet, după 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a câştigat cu 84-76 meciul patru al finalei Diviziei A la baschet masculin şi conduce cu scorul de 3-1 la general. Clujenii mai au nevoie de o singură victorie pentru a cuceri titlul naţional după o pauză de 15 ani.

Pentru al doilea meci consecutiv echipa ardeleană a gestionat excelent finalul, reuşind să încheie partida cu un scor parţial de 9-3. La fel se întâmplase şi în meciul al treilea, jucat sâmbătă şi câştigat de gazde cu 66-65, după un 8-0 în ultimele două minute ale partidei.

image

Dacă în disputa de sâmbătă Kyndall Dykes a fost eroul clujenilor, marcând şase dintre cele opt puncte din final şi un total de 22 de puncte, acum duo-ul Tylers Morris - Zoran Krstanovic a propulsat echipa ardeleană către victorie. Cei doi şi-au păstrat calmul pe final şi au marcat împreună 41 dintre cele 84 de puncte ale echipei.



Prahovenii au exagerat cu aruncările de la distanţă şi semidistanţă, care nu şi-au atins ţinta în momentele cheie şi au avut un procentaj dezastruos la aruncările libere, transformând doar 15 dintre cele 27 de care au beneficiat. Szijarto, cu 17 puncte a fost principalul realizator pentru oaspeţi, care sunt la un pas de ratarea titlului pentru prima oară în ultimii opt ani.

image
image

Meciul cinci se joacă la Ploieşti, sâmbătă 28 de mai, de la ora 18.00 şi este în direct la TVR 3.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite