Trafic îngreunat la Cluj. Un accident rutier a dus la formarea unei coloane de maşini pe circa 5 kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine cu traficul din zona străzii Câmpului din Cluj  FOTO Gabriela Morar Info Trafic Cluj Facebook
Imagine cu traficul din zona străzii Câmpului din Cluj  FOTO Gabriela Morar Info Trafic Cluj Facebook

Un accident rutier produs vineri dimineaţa la Cluj a dus la formarea unei lungi coloane de maşini care s-a întins pe câţiva kilometri. Vreme de circa două ore s-a circulat pe o singură bandă.

Un accident rutier petrecut vineri dimineaţa în jurul orei 7.20 pe Calea Moţilor, o importantă arteră de circulaţie, a dus la formarea unei lungi coloane de maşini care s-a întins pe câţiva kilometri. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, o maşină ce venea din centru şi se îndrepta spre cartierul Mănăştur nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum - şoseaua a fost uşor alunecoasă în dimineaţa asta - ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, într-o maşină care cirucla regulamentar. Din impact, o maşină a intrat într-un autocar. Accidentul s-a petrecut pe Calea Moţţilor, în apropiere de intersecţia cu strada Clinicilor.

„O singură persoană a fost rănită“, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. Este vorba de o femeie ce era pasager în autoturismul care circula regulamentar. 

accident rutier cluj foto gergely tibor info trafic cluj facebook

Imagine de la locul accidentului  FOTO Gergely Tibor Info Trafic Cluj Facebook

Purtătorul de cuvânt mai spune că nu a fost blocată circulaţia rutieră, ci restricţionată pe durata măsurătorilor poliţiştilor. S-a circulat pe o singură bandă.

coloana de masini foto gabriela morar info trafic cluj facebook

Imagine cu traficul din zona străzii Câmpului din Cluj  FOTO Gabriela Morar Info Trafic Cluj Facebook

„Se circulă pe o banda in zona accidentului, coada pe Calea Mănăştur în sus cat vezi cu ochii. Se circulă foarte greu“, scria, pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj, Adrian Mînecan.

Din pricina accidentului, conducătorii auto au ajuns mai târziu la destinaţie. „Am pornit din Mănăştur la 7:35 si încă nu am ajuns la lucru, am facut o oră din Mănăştur până pe Bariţiu!“, scria Robert Pop pe acelaşi grup de Facebook.

Tot acolo, unii conducători auto îi avertizau pe şoferi să folosească rute alternative de intrare în Cluj. „Coloana dinspre Floreşti este până la BMW, bară la bară. 8:40 Folosiţi rute alternative!“, preciza Cezar Barbu. 

Potrivit Google Maps, de la BMW-ul din Floreşti şi până pe Calea Moţilor, zona cu strada Clinicilor, sunt circa 5, 5 kilometri.

Mai puteţi citi:

UPDATE Pe Valea Prahovei se circulă în coloană, bară la bară. Rutele ocolitoare recomandate de poliţişti

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite