TIFF-ul se mută pe terenul de fotbal. Membri ai juriului, actori şi regizori români vor juca fotbal ca să susţină DiaEuro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 6 iunie, de la ora 12.00, TIFF se mută pe terenul de fotbal. Membri ai juriului festivalului, actori şi regizori români vor juca fotbal pe terenul de sport al unei şcoli în semn de susţinere faţă de Campionatul european de fotbal al persoanelor cu diabet, DiaEuro, care va avea loc la Cluj în intervalul 19-26 iulie.

Partida de fotbal va începe azi, 6 iunie, la ora 12.00, pe terenul Şcolii Gimnaziale „Iuliu Haţieganu” (fosta Şcoală nr. 21), de pe strada Grigore Alexandrescu nr. 16 (cartierul Mănăştur, lângă Piaţa Flora). Tricourile TIFF vor fi îmbrăcate de regizorii Corneliu Porumboiu, Gabriel Achim, directorii de imagine Tudor Lucaciu şi Silviu Stavilă, actorii Andi Vasluianu, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa, Levente Molnár, producătorul Miroslav Mogorovic, selecţionerul şi co-directorul BAFICI, Violeta Bava, selecţionerul Vilnius IFF, Edvinas Puksta.

Pe teren vor juca şi câţiva membri ai echipei naţionale de fotbal a persoanelor cu diabet, care este campioană europeană, titlu câştigat anul trecut în Ungaria. 

Mesajul acestui meci de fotbal este de susţinere a campionatului european de fotbal al persoanelor cu diabet, DiaEuro. Acesta se va desfăşura la Cluj, în intervalul 19-26 iulie. 

Cinefilii şi microbiştii sunt bineveniţi, anunţă organizatorii TIFF, într-un comunicat.

Mai puteţi citi:

TIFF 2015 la start: „Cea mai extinsă ediţie de până acum“ începe în această seară la Cluj Napoca

Clujul, ”capitala” filmului pentru zece zile. Ce puteţi vedea la TIFF 2015, cel mai mare festival de film din România

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite