Tânără strânsă de gât în plină stradă de o brută şi lovită cu pumnul până la leşin. Surpriza neplăcută de care a avut parte agresorul la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tânără a fost făcută KO pe stradă de un scandalgiu. FOTO. Adevărul
O tânără a fost făcută KO pe stradă de un scandalgiu. FOTO. Adevărul

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 18.00, într-o zonă aglomerată din oraşul Dej (judeţul Cluj), când un bărbat a lovit o femeie şi a lăsat-o inconştientă.

Norocul tinerei a fost că prin zonă tocmai trecea un jandarm, care, deşi se afla în timpul său liber, nu a ezitat să intervină.

„Sâmbătă, 18 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, sergent major Darius Biriş, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, în zona Pieţei Bobâlna din municipiul Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuţie aprinsă cu o tânără. Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Cluj.

În acel moment, sergentul major Darius Biriş (foto) a coborât din maşina în care se afla împreună cu un prieten, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a continuat să o lovească în faţă pe tânăra care a căzut inconştientă pe trotuar. În acel moment, Biriş a sărit şi a imobilizat bruta.

jandarm darius biris

„Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să-l lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins şi imobilizat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj. 

După ce l-a imobilizat pe agresor, jandarmul a sunat la 112 şi a chemat un echipaj de poliţie pentru a-l prelua. Potrivit sursei citate, la sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, care s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite