Studentă din Cluj găsită moartă în Italia, pe marginea unui drum. Polițiștii au descifrat misterul

0
0

O tânără studentă la Universitatea de Artă şi Design din Cluj a fost găsită zilele trecute moartă, pe marginea unui drum din Lazio, Italia. Polițiștii italieni au dezlegat misterul morții româncei.

Maria Zaharie a fost lovită de o mașină, iar șoferul a lăsat-o să agonizeze. FOTO La Reppublica
Maria Zaharie a fost lovită de o mașină, iar șoferul a lăsat-o să agonizeze. FOTO La Reppublica

Dana Maria Zaharie, în vârstă de 23 de ani, era originală din Carei (județul Satu Mare) și era studentă la Cluj. Tânăra își petrecea vacanța în Italia, iar zilele trecute a fost găsită fără viață pe marginea unei șosele din Cassino, provincia Frosinone, Lazio.

Trupul ei a fost găsit de mai mulți șoferi care au anunțat poliția. S-a întâmplat în dimineața zilei de duminică, 12 septembrie, iar între timp anchetatorii au descifrat misterul morții sale și au reușit să o identifice, apoi i-au anunțat familia din România.

La Repubblica notează că Dana Zaharie ieșise dimineața devreme să alerge, iar o mașină a lovit-o în plin și a proiectat-o pe marginea drumului. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fără să-i acorde Dianei primul ajutor și fără măcar să anunțe ambulanța.

Ceva mai târziu, după 6.30, trupul neînsuflețit al tinerei a fost observat de mai mulți șoferi care au găsit-o pe marginea șoselei Cassino-Atina, în apropiere de ieșirea spre via San Pasquale. În scurt timp, la fața locului a sosit o ambulanță, dar medicii nu au reușit să o reanume și au fost nevoiți să constate decesul tinerei.

Studentă la a Universitatea de Artă şi Design din Cluj, Dana Maria Zaharie picta și călătorea prin lume, iar de câteva zile ajunsese în Italia, unde și-a petrecut o scurtă vacanță.

Sursa citată amintește că abia ajunsă la Cassino, tânăra s-a simțit rău și a fost dusă la secția Urgențe a spitalului „Santa Scolastica”, de unde a plecat apoi după ce și-a lăsat efectele personale în holul spitalului. S-a întâmplat cu două zile înainte ca trupul neînsuflețit al Dianei să fie găsit pe marginea șoselei.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite