Spectacol inedit al unui cuplu franco-american ce a susţinut recitaluri pe trei continente. El e urmaşul unui fost director al Institutului Francez din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzeul Etnografic al Transilvaniei şi Comunitatea Evreilor Cluj-Napoca îi invită pe curioşi joi, 8 iunie, de la ora 19.00, la un recital susţinut de Imre Lodbrog - pe numele său real Sébastien Régnier – şi de partenera sa de viaţă, Barbara Browning. Recitalul se numeşte „Imre Lodbrog et sa petite amie“.

Imre Lodbrog – pe numele său real Sébastien Régnier – şi de partenera sa de viaţă, Barbara Browning, este un cuplu franco-american invitat să susţină un recital joi, 8 iunie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj. 

Potrivit reprezentanţilor muzeului, Sébastien Régnier este un cineast şi compozitor francez cu rădăcini clujene dinspre mamă. Aceasta se numea Lili şi s-a născut la Cluj

Tatăl său, Robert Régnier, a fost directorul Centrului Cultural Francez din Cluj între anii 1943-1944 şi le-a salvat de la deportarea la Auschwitz pe Lili, viitoarea sa soţie, şi pe mama acesteia. Le-a ascuns în clădirea Centrului Cultural Francez.

image

Afişul evenimentului de la Cluj

Fiul lor, pe numele de scenă Imre Lodbrog, a contribuit la scenariul, imaginea şi muzica mai multor filme documentare şi artistice. El este şi solist şi compozitor al unui gen care îmbină rockul, jazzul şi şansoneta.
Partenera sa de viaţă, Barbara Browning, e o dansatoare şi profesoară de dans brazilian din New York, cu un doctorat în literatură comparată la Universitatea Yale. Are publicate mai multe cărţi de specialitate, dar şi cărţi de ficţiune critică şi de poezii.

Cei doi au mai susţinut recitaluri pe trei continente - în SUA, Japonia şi Europa. 

Intrarea este liberă.

Mai puteţi citi:

VIDEO Gala de deschidere a TIFF 2017: „Avem filme în biserică, dar şi filme erotice. Avem multă comedie, comedie neagră, avem şi manele”

VIDEO Surprizele TIFF 2017: mai multe comedii, experienţe de realitate virtuală, filme erotice pe peliculă de 16 milimetri

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite