Şomerii de la Mechel Câmpia Turzii au primit o parte din bani. Liderul de sindicat spune că un om de afaceri român este hotărât să cumpere combinatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestele continuă la Mechel Câmpia Turzii FOTO: Adevărul
Protestele continuă la Mechel Câmpia Turzii FOTO: Adevărul

În conturile şomerilor de la Mechel, cei disponibilizaţi în ultima tranşă, au intrat azi, 20 martie, câte 900 de lei de căciulă. Cei 720 de oameni concediaţi de Mechel Câmpia Turzii urmează să primească şi diferenţa până la 3.500-4.500 de lei.

Liderul sindical de la Mechel Câmpia Turzii, Ioan Pascu, spune că azi au intrat în conturile celor 720 de disponibilizaţi în ultima tranşă câte 900 de lei. „Am verificat şi banii au intrat, însă protestele nu se vor opri. Nu ne vom opri nici plângerea în instanţă“, afirmă Pascu.

Tot el mai spune că nu ştie ce să mai creadă privind intenţiile noilor patroni de la Mechel Câmpia Turzii. „Ne mint cu neruşinare şi pe noi şi pe autorităţi. Am vorbit cu un om de afaceri român, cu investiţii în străinătate, hotărât să cumpere combinatul. Până nu ştie exact ce intenţii au patronii de la Mechel m-a rugat să nu îi spun numele“, adaugă Ioan Pascu.
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite