Şoferul unei autobasculante nu a oprit la calea ferată din zona Jucu şi a fost lovit de tren. Un om rănit

0
0
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului  FOTO Adevărul
Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului  FOTO Adevărul

Un accident rutier a întrerupt, mai bine de o oră, traficul în zona comunei Jucu din judeţul Cluj. Şoferul unei autobasculante nu a oprit la calea ferată şi nu s-a asigurat, fiind lovit de tren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, o autobasculantă a fost lovită de un tren la nivel cu trecerea de cale ferată din zona Jucu, trecerea fiind semnalizată doar prin indicatoare rutiere. 

„Traficul feroviar pe secţia de cale ferată 401, la Jucu, în judeţul Cluj, unde o autobasculantă a fost lovită, miercuri, de un tren de persoane, şoferul maşinii fiind rănit, a fost reluat pe un fir, după ce aproximativ o oră a fost blocat total“, anunţă site-ul Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră în zonă Apahida-Dej este în continuare îngreunată. Şoferul autobasculantei nu a oprit la cale aferată, nu s-a asigurat şi a fost lovit de trenul ce venea de la Satu Mare şi se îndreaptă spre Bucureşti (interregio 1476).

Conducătorul auto a fost rănit şi transportat în stare de conştienţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca. Potrivit purtătorului de cuvânt de la ISU Cluj, nu s-au raportat cazuri de persoane rănite în tren, în urma impactului.

Mai puteţi citi:

Percheziţii în mai multe judeţe, la firme şi persoane acuzate că au comercializat produse de curăţenie contrafăcute

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite