Sindicalistul clujean de la Mechel despre vânzarea pe jignitoarea sumă de 52 de euro: „Am o vagă impresie că totul se va duce la fier vechi. E o şmecherie de-a lor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine
Imagine

Ioan Pascu, liderul de sindicat de la Mechel Câmpia Turzii, spune că a auzit de la televizor despre vânzarea combinatelor Mechel din ţară. El speră că intenţiile cumpărătorilor să fie de a investi în fabrică, însă presimte că nu va fi aşa.

La Mechel Câmpia Turzii nu se mai lucrează în producţie din decembrie 2012. Liderul sindical Ioan Pascu spune că a aflat, marţi, 19 februarie,  în urmă cu scurt timp, de vânzarea combinatelor de la televizor.

„Nu ştiu care le sunt intenţiile cumpărătorilor. Ar fi bine dacă ar investi în fabrică şi ar merge. Însă am o vagă bănuială că totul se va duce la fier vechi. E o şmecherie de-a lor“, susţine Pascu.

Acesta mai spune că nu ştie ca se va întâmpla cu oamenii şi nu înţelege de ce nimeni de la DNA nu le dă un răspuns.

„Am făcut în urmă cu vreo 120 de zile o plângere la DNA Bucureşti în care s-a cerut să se verifice modul în care s-a făcut privatizarea la combinatele Mechel şi să se vadă dacă actele sunt în regulă. Nici până azi nu am primit un răspuns“, adaugă Pascu.

Cât despre preţul cu care s-a făcut tranzacţia, Pascu s-a limitat să spună doar că e bătaie de joc.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite