Scorpions va cânta la Cluj pe cea mai mare scenă din sud-estul Europei. Biletele se pun în vânzare mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii concertelor de inaugurare a noului stadion de la Cluj se aşteaptă să vândă peste 25.000 de bilete în seara în care va cânta Scorpions şi aproximativ 20.000, la concertul trupei Smokie. Ele vor fi puse în vânzare, cel mai probabil, mâine.

Potrivit lui Dorian Ciubuc, directorul Fun Time Production, biletele vor fi puse în vânzare, cel mai probabil, mâine.

„Pe lângă magazinele Diverta, se vor mai pune în vânzare bilete la mallurile din Cluj, poate şi la Aeroport, dar şi la casele de bilete ale stadionului, înainte de eveniment", a declarat Dorian Ciubuc.

Acesta şi-a arătat convingerea că preţul mic al biletelor, dar şi faptul că cele două seri de concerte vor fi organizate la standarde internaţionale îi va atrage pe ardeleni pe Cluj Arena.

Preţul unui bilet de intrare pentru concertele din 8 octombrie, când va cânta şi Scorpions, va fi cuprins între 50 şi 100 de lei, cu excepţia celor din loje, unde nu a fost stabilit încă preţul, pe când preţul pentru concertele din 9 octombrie va porni de la 30 de lei.

„Este vorba de o producţie mare, cu sunet, cu lumini. Scena va fi cea pe care s-a desfăşurat şi <Cerbul de Aur> şi este cea mai mare din Europa de Sud-Est. Să nu uităm, în cea dea doua seară nu e doar Smokie, sunt şi alţi artişti români, extrem de bine cotaţi”, a mai spus Dorian Ciubuc. Acesta a precizat că faptul că Scorpions a cântat în luna iunie la Bucureşti nu va afecta numărul celor care vor dori să-i asculte pe rockeri la Cluj.

"400 de km între Bucureşti şi Cluj înseamnă mult. În străinătate trupele au turnee chiar şi în cinci oraşe. Scorpions are un public numeros la Cluj şi în Ardeal", a conchis Dorian Ciubuc.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite