Şase cămătari din Turda şi Iara au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Sunt bănuiţi de comiterea mai multor acte de violenţă. În casele lor au fost găsite săbii şi ierburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, 6 bărbaţi bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă. Alţi doi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate. Joi dimineaţa, 24 iulie, au fost făcute opt percheziţii la domiciliile mai multor persoane şi la sediul unei firme comerciale din Turda. Polţiştii au confiscat săbii, cuţite, topoare şi ierburi.

Şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, din localităţile Turda şi Iara, au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni pentru 24 de ore. Ei sunt cercetaţi în mai multe dosare penale care vizează comiterea de infracţiuni cu violenţă.

Aceştia vo fi prezentaţi în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Alţi  doi bărbaţi, de 40 şi 41 de ani, ambii din Turda, cercetările se continuă în stare de libertate.
Cei opt bărbaţi, în baza mandatelor de aducere, au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Turda, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor aspectelor cauzei.

În urma percheziţiilor de joi, poliţiştii au ridicat aproximativ 80.000 de lei şi obiecte susceptibile a fi folosite la comiterea unor infracţiuni de violenţă: săbii, cuţite, topoare, cagule, bâte de baseball, bastoane telescopice, „box”-uri, pistol aersoft, cătuşe, mănuşi, etc.
Au au fost ridicate substanţe şi ierburi care urmează a fi expertizate pentru a li se stabili natura.
La percheziţii au participat 50 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, de ordine publică, de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti, precum şi luptători din cadrul  Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Mai puteţi citi:

UPDATE VIDEO Percheziţii la Turda. Poliţiştii au descins în casele a 8 persoane bănuite de violenţe, şantaj şi ameninţări

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite