Programul electoral al candidatul PP-DD la Primăria Cluj-Napoca este plin de greşeli: „consruirea de azile”, „promovarea clujului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a participat sâmbătă la lansarea candidaţilor pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, ocazie cu care candidatul PP-DD la Primărie, Iuliu Marcel Ţăgorean, şi-a prezentat programul electoral. Programul conţine multe greşeli gramaticale, de la litere lipsă, repetiţii, până la scrierea oraşului Cluj-Napoca cu litere mici.

Platforma program a candidatului PP-DD, Iuliu Mirel Ţăgorean, pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca cuprinde 21 de puncte, dintre acestea multe conţinând greşeli nepermise pentru un candidat la primărie.

Litere lipsă: „Consruirea mai multor azile de bătrâni", „Construirea de locuinţe pentru tineri căsătoriţi"

Repetiţii:  „Amenajarea de parcări în centru pentru a reînvia comerţul din centrul oraşului"

Clujul, scris cu litere mici: „Promovarea ca şi atracţie turistică a clujului în circuitul turistic european"

Iuliu Marcel Ţăgorean este de profesie economist.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite