„Prinţul " rămâne cu picioarele pe pământ. „E o cale lungă până la titlu, deşi traversăm o perioadă bună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul echipei Universitatea Cluj, Adrian Cristea, a declarat după victoria, cu scorul de 5-2, din meciul cu Gaz Metan Mediaş, că el şi coechipierii săi nu se gândesc la titlu, desi echipa are un parcurs foarte bun in Liga I.

"Mă bucur că am reuşit să înscriu, am făcut un joc foarte bun. Nu ne gândim la titlu, luăm fiecare meci în parte. E o cale lungă până la titlu deşi traversăm o perioadă bună", a spus Cristea, care a înscris trei goluri în partida de la Mediaş.

El a precizat că nu ştie dacă va fi convocat la naţionala României pentru ultimele două meciuri din preliminariile Euro-2012. "Nu ştiu dacă voi fi convocat la naţională, deşi orice jucător se gândeşte la echipa naţională. E o situaţie interesantă. Dacă voi juca cu Belarus nu voi prinde inaugurarea Cluj Arena, dar mă bucur că măcar o să ajung să joc cu Braşov, etapa următoare. Sunt convins că stadionul va fi arhiplin. Le mulţumim celor de la Mediaş pentru că ne-au găzduit, dar acum ne întoarcem acasă, pe un stadion pe care orice fotbalist ar vrea să joace", a afirmat Cristea.

Formaţia Universitatea Cluj a învins în deplasare, cu scorul de 5-2 (3-1), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a IX-a a Ligii I.
Golurile învingătorilor au fost marcate de Cristea '4, '13, '76, Marinescu '19, Tony '63. Pentru Gaz Metan Mediaş au înscris Bud '34 şi Hoban '90+1.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite