Primul eveniment din anul Centenarului la Cluj: artificii, lasere, peste 700 de sticle de şampanie şi concerte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artificii  FOTO Adevărul
Artificii  FOTO Adevărul

Pentru petrecerea de Revelion în centrul Clujului, administraţia locală a pregătit peste 700 de sticle de şampanie şi un program de concerte, pe lângă obişnuitele artificii şi jocuri de lumină.

„Revelionul 2018 are o însemnătate aparte. Vom sărbători nu doar trecerea în Anul Nou, dar şi trecerea în anul Centenarului, un an plin de semnificaţie atât pentru România, cât şi pentru Cluj-Napoca“, susţin reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Programul ultimei zile a anului 2017, pe scena din Piaţa Unirii: la ora 22.00 - DJ Project & Mira, la ora  23.00 – trupa Hara, ora 00.00 – spectacol de lasere, lumini şi artificii, ora 00.15 - trupa Ro-Mania.

Cei prezenţi în Piaţa Unirii vor putea închina un pahar de şampanie întrucât administraţia locală pregăteşte pentru noaptea dintre ani peste 700 de sticle de şampanie.

Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care se vor mai putea face cumpărături de la cele 75 de căsuţe din cadrul Târgului de Crăciun: produse de sezon, migdale şi nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorţisoară, produse tradiţionale, produse hand-made şi o gamă largă de produse gastronomice de sezon.

Patinoarul din cadrul Târgului de Crăciun va fi gratuit pentru toţi clujenii şi va fi deschis între orele:  10:00 -11:30, 12:00 - 13:30, 14:00 - 15:30, 22:00 - 23:30.

Petrecerea de Revelion este organizată de Primăria Cluj-Napoca, cu sprijinul partenerilor.

Mai puteţi citi:

VIDEO Mii de clujeni au aşteptat noul an în Piaţa Unirii. S-au desfăcut 700 de sticle de şampanie şi artificiile au făcut spectacol vreme de 10 minute

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite