Primăria face recrutări de personal pentru recensământ până în 15 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 1300 de clujeni s-au înscris până acum pentru recensământul din această toamnă.

Primăria Cluj-Napoca prelungeşte termenul de preluare a cererilor în vederea recrutării persoanelor care doresc să participe la recensământul populaţiei şi al locuinţei până în data de 15 septembrie 2011 deoarece, în total, este nevoie de 1400 de persoane.Personalul de recensământ se recrutează din rândul angajaţilor primăriilor, al personalului didactic, al specialiştilor în economie, informatică, pensionarilor, studenţilor şi a altor persoane, condiţia impusă fiind ca aceştia să aibă cel puţin studii medii şi să nu fi suferit condamnări penale.

Cererile împreună cu copia după dovada de studii şi actul de identitate pot fi depuse la Centrul de Informare pentru Cetăţeni de pe Calea Moţilor nr 7.

Pentru participarea la operaţiunile de recensământ se acordă indemnizaţii brute pe zi de activitate. Responsabilii de circumscripţii urbane vor primi 50 lei pe zi de activitate şi lucrează 21 de zile calendaristice,  recenzorii-şefi, 50 lei pe zi de activitate şi lucrează 18 de zile calendaristice şi recenzorii, 50 lei pe zi de activitate şi lucrează 15 de zile calendaristice

Această indemnizaţie se acordă într-o singură tranşă, la terminarea lucrărilor şi se impozitează, anunţă reprezentanţii municipalităţii.

Ultimul recensământ a avut loc în 2002, iar anul acesta se va organiza în toată Europa, urmând să se realizeze o aliniere la nivel european.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite