Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan către membrii PSD: „Puteţi să vă bucuraţi, dar...„ . Despre proteste a spus că sunt "o manipulare grosolană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul PSD din Cluj s-a golit după anunţarea primelor exit-poll-uri care arată un scor strâns între Klaus Iohannis şi Victor Ponta. Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat că merg în secţiile de votare fiindcă „trebuie să fie atenţi la fiecare vot care se numără”.

Alegeri prezidenţiale 2014. „Până la urmă am înţeles că este un scor foarte strâns, trebuie să fim atenţi, le-am cerut colegilor din secţiile de votare să fie atenţi la fiecare vot care se numără. Evident, în momentul când vor fi numărate toate voturile atunci o să ştim cine este adevăratul câştigător al acestor alegeri pentru că la diferenţa care se arată acum la televiziuni orice este posibil, din punctul meu de vedere”, a declarat liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Potrivit acestuia, “românii trebuie felicitaţi pentru această zi” fiindcă au ieşit în număr mare la vot.

image
image

“Trebuie să vedem exact ce doresc şi bineînţeles trebuie acţionat în consecinţă pentru că sunt probabil lucruri importante de făcut pe care ei şi le doresc şi trebuie ascultaţi. Eu cred că totuşi la ce prezenţă a fost astăzi la vot votul nostru ar trebui să decidă preşedintele”, a mai spus Lăpuşan.

Întrebat dacă românii au mers să voteze şi din cauza protestelor, Lăpuşan a spus că manifestaţiile au fost “au fost o manipulare destul de grosolană care a avut anumite efecte”.

“Eu cred că românii au mers la vot pentru că aşa au considerat că trebuie să meargă şi până la urmă este un drept al fiecăruia dintre noi să meargă să voteze. Şi-au exercitat un drept, ceea ce este foarte bine din punctul meu de vedere. La acest scor e clar că în sud s-a votat în favoarea lui Ponta şi în Transilvania, în favoarea lui Iohannis. Acum să vedem exact că asta va fi diferenţa, în funcţie de ce rezultate vom avea în sud şi ce rezultate vom avea în Transilvania”, a adăugat acesta.

Jurnaliştii l-au mai întrebat pe preşedintele PSD dacă se aşteaptă la sancţiuni în cazul în care Klaus Iohannis va câştiga alegerile.
“Dacă am câştigat toată lumea va fi în regulă, dacă am pierdut cu toţii vom avea probleme”, a conchis Remus Lăpuşan.

Mai puteţi citi:

Alegeri prezidenţiale 2014. Emil Boc: „Condiţiile de vot în diaspora nu s-au îmbunătăţit. Guvernul putea emite Ordonanţă de Urgenţă!”

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, la Cluj: „Am votat, ca în primul tur, cu speranţa că va urma o perioadă de dezvoltare, prosperitate şi linişte în ţară”

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Turul doi la Cluj. Ies sau nu clujenii la vot?

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Turul doi. Când vom afla primele procente în Cluj

Cum se votează în groapa de gunoi a Clujului, „vedetă“ la BBC. Romul cu nume de neamţ: „Nu este cine să conducă ţara asta cum trebuie“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite