Preşedintele PSD Cluj după ce a votat: ”Liviu Dragnea trebuie să fie un preşedinte mai bun pentru că partidul are nevoie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 11.000 de membrii PSD din judeţul Cluj sunt aşteptaţi duminică, 10 octombrie, la cele 81 de secţii de vot din întreg judeţul Cluj. Preşedintele PSD Cluj a votat la secţia amenajată în incinta cabinetului parlamentar al deputatului Aurelia Cristea.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a venit în jurul orei 12.00 să voteze viitorul lider al PSD. Şi-a exercitat dreptul la vot în secţia amenajată în incinta cabinetului deputatului Aurelia Cristea. Lăpuşan este membru din 1993, adică de 22 de ani. Şi candidatul Liviu Dragnea este al şaselea preşedinte pe care îl votează.

Întrebat dacă Liviu Dragnea va fi un preşedinte mai bun decât premierul Victor Ponta, acesta a răspuns:
”Dragnea trebuie să fie un preşedinte foarte bun pentru că, în acest moment, partidul are nevoie să se reorganizeze pentru ceea ce urmează, alegeri locale, parlamentare la anul care vine. 2016 va fi un an foarte plin şi nu uşor”, a afirmat acesta.

Fiecare membru al PSD primeşte după ce votează un chestionar prin care sunt întrebaţi dacă ştiu cine e preşedintele PSD din localitatea natală, dacă consideră că reprezentanţii locali ai PSD reprezintă interesele din localitatea lor, care este cea mai importantă măsură pe care PSD trebuie să o ia pentru familia lor, ce cred că trebuie să fie o prioritate pentru PSD.

”Chestionarele mi se par un lucru foarte bun. Sunt chestiuni ce ţin de notoritate. Vrem să vedem în ce măsură colegii din teritoriu îl cunosc pe domnul Dragnea sau pe mine la nivel de judeţ, vrem să vedem care sunt măsurile bune, proaste pe care le-a luat Guvernul Ponta în ultima perioadă, Sunt şi întrebări legate de starea de fapt în Cluj, prin chestionare ”fotografiem” starea comunităţii”, a mai afirmat Lăpuşan.

Potrivit acestuia, modul în care se desfăşoară acum alegerile pentru şefia PSD este unul inovativ, corect. ”Orice membru de partid poate să-şi spună părerea. Mai ales că e şi chestionarul”, precizează Remus Lăpuşan.

image
image

Întrebat cum se explică că PSD are doar un singur candidat pentru funcţia de preşedinte, dacă consideră că este sănătos pentru un partid ce se respectă să aibă un singur candidat la funcţia de preşedinte, Lăpuşan a declarat:

”La nivel de principiu putem discuta orice situaţie. PSD e un partid democratic. Depinde de cine întreabă şi ce interese există în fiecare întrebare. Din punctul meu de vedere, probabil că era mult mai interesant să fie 3-4-5 candidaţi, să fie toate televiziunile în toate comunele din ţară. Asta a fost situaţia în acest moment. Avem un singur candidat pe care-l susţinem”.

În judeţul Cluj, cele 81 de secţii de vot deschise azi, 11 octombrie, îi aşteaptă pe cei 11.186 de membrii PSD să îşi exprime opţiunea de vot. Secţiile de vot, amenajate în cămine culturale şi în casele preşedinţilor de filiale PSD din judeţul Cluj, s-au deschis la ora 8.00.

Mai puteţi citi:

Poporul PSD îl alege azi pe Liviu Dragnea preşedinte. Iliescu desfiinţează condamnarea lui Dragnea: E împotriva spiritului democratic - LIVE TEXT

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite