Preşedintele executiv al UDMR: „Ceea ce este bun pentru maghiarii din România este bun şi pentru toţi românii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al UDMR, Kovács Péter, a declarat, joi, 27 octombrie, că formaţiunea din care face parte a depus liste de candidaţi pentru alegerile parlamentare în toate judeţele ţării, în Bucureşti şi în circumscripţia electorală din străinătate.

„Prezenţa noastră la Bucureşti este obligatorie, avem nevoie de o reprezentare echitabilă, proporţională în Parlament, unde ne putem exprima ideile şi susţine proiectele. Unde putem afirma cu toată răspunderea că ceea ce este bun pentru Transilvania este bun şi pentru România, ceea ce este bun pentru maghiarii din România este bun şi pentru toţi românii”, a afirmat preşedintele executiv al Uniunii, Kovács Péter.

Acesta a mai spus că UDMR porneşte cu forţe noi în competiţia electorală: „Ne dorim o ţară în care sunt consolidate drepturile noastre, iar economia ţării este puternică. Este şi interesul nostru să trăim într-o ţară care se dezvoltă într-un ritm accelerat şi dinamic“.

Liderul executiv al Uniunii a subliniat că UDMR este, de 27 de ani, prezent şi activ în Parlamentul României, iar pentru următorul mandat va propune adoptarea unei serii de măsuri menite să contribuie la progresul economic al Transilvaniei şi al celorlalte regiuni ale ţării, la siguranţa şi bunăstarea oamenilor.  

Mai puteţi declara:

Afişul UDMR „Salvăm Clujul! De Bucureşti” a fost dat jos de Poliţia locală. Au fost date mai multe amenzi

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite