Patru ani în iad: coşmarul trăit de o româncă în Spania. „Îşi stingea ţigările pe picioarele ei şi i-a dat de i-a rupt splina”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a suferit traume din cauza abuzurilor FOTO: Shutterstock
Victima a suferit traume din cauza abuzurilor FOTO: Shutterstock

O româncă a trăit un adevărat calvar în Spania, alături de partenerul ei spaniol. Bărbatul a tuns-o la zero, i-a interzis să o vorbească în limba română şi se distra stingându-şi ţigările pe picioarele ei.

Cazul care a oripilat opinia publică spaniolă va fi judecat de o instanţă din Valencia, începând de marţi, 15 septembrie. Evenimentele s-au produs între 2016 şi 2019 în oraşul valencian Ontinyent.

Parchetul a solicitat pentru agresor 18 ani de închisoare. Asta pentru că, potrivit ABC - ediţia de Valencia, bărbatul şi-a abuzat în mod repetat partenera, fracturându-i un os şi rupându-i splina. Românca era pur şi simplu terorizată de partenerul ei. Acesta i-a interzis să vorbească în română, a tuns-o la zero, o bătea zilnic, iar uneori se „amuza” stingându-şi ţigările pe picioarele ei. Bruta îşi confunda de multe ori victima cu un sac de box. 

Potrivit sursei citate, spaniolul a lovit-o cu atâta forţă în stomac încât i-a rupt splina, obligându-i pe medici să o opereze de urgenţă. Cu altă ocazie, agresorul a lovit-o cu un baston provocându-i o fractură de os. 

Spaniolii scriu că bărbatul o maltrata pe tânără profitând şi de diferenţa de vârstă de 11 ani. Îi interzicea şi cele mai elementare lucruri şi spunea că „o ţine în frâu”, lăudându-se cu asta. Doar că, după ce tânăra a fost operată, iar medicii au fost obligaţi să-i scoată splina ruptă din cauza loviturilor încasate, întregul caz a ieşit la iveală. Acum, bărbatul va trebui să dea explicaţii anchetatorilor, iar procurorii au cerut o pedeapsă exemplară - 18 ani de închisoare.

Vă mai recomandăm şi

Crima brutală care a lăsat orfani 10 copii. Româncă imobilizată într-un cărucior cu rotile, ucisă în bătaie cu un ciocan de partenerul său

Pastor septuagenar din Berlin, jefuit şi ucis în chinuri de doi români. „Nu s-au oprit nici când bietul om nu mai respira”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite