Păţania unui tânăr credul, care a vrut să ajute o fată. „Mi-a murit bunica, nu mă ajuţi cu 200 de lei?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pixabay
FOTO Pixabay

Un tânăr din Turda (Cluj) a povestit pe reţelele de socializare experienţa negativă cu o fată care l-a abordat şi i-a solicitat ajutorul. Impresionat de ceea ce credea el că e suferinţa fetei, bărbatul nu a stat pe gânduri şi a decis să o ajute.

Tânărul păţit a relatat pe un grup de Facebook ceea ce a păţit. A făcut-o, spune el, ca să nu mai fie şi alţii escrocaţi aşa cum i s-a întâmplat lui. 

„Aveţi mare grija la ea! Ţepară, escroacă! La ora 5,00 dimineaţa, îmi trimite mesaj dacă pot să o ajut cu suma de 200 lei deoarece este în aeroport şi trebuie să ajungă în ţară pentru înmormântarea bunicii ei, ea rămânând fără bani. I-am trimis 240 lei, ultimii mei bani, promiţând că îi va transfera înapoi de îndată ce ajunge în ţară, apoi a spus că  nu s-au virat banii, că ea nu a primit nimic. Transferul a fost făcut, am umblat şi pe la bancă cu extrase de cont, iar banii au fost viraţi către ea, aşadar este o escroacă.

200 lei de pe unul 200 de pe altul, la 10 persoane are 2.000 pe zi. Sper că nu a mai picat nimeni în plasă, iar cu ocazia asta o fac faimoasă, să o cunoască toată lumea, ce fel de fată bună e.

Ruşine sa îi fie şi de educaţia pe care a primit-o de la părinţi. Aşa să îi ajute Dumnezeu. Aveţi grija oameni buni cu astfel de specimene!”, a scris tânărul pe Facebook.

teapa turda

De altfel, el a publicat şi discuţiile avute cu tânăra, mai exact câteva capturi de ecran cu discuţiile avute pe Facebook. Comentariile la postarea sa nu au întârziat să apară: 

„Nu vreau să dau nume, dar mai există multe persoane din Turda care asta fac”, a scris cineva. „Aşa se fac banii în oraş”, a replicat altcineva. „De prin august e tot în aeroportu ăla”, a punctat un altul, care fusese abordat de aceeaşi tânără în urmă cu câteva luni”.

„Următorul mod de a cere bani o să fie cu scuza că a rămas blocată la colţ în chiria aia de 11m . «S-a deschis uşa de la dulap şi am rămas blocată... nu mai pot ieşi»!', a glumit un alt internaut, cu trimitere la postarea virală a unei agenţii care închiria o garsonieră minusculă la Cluj şi care a strâns zeci de mii de aprecieri şi comentarii.

Vă mai recomandăm şi: 

Val de ironii pe internet la anunţul închirierii unei garsoniere minuscule. „O încălzeşti cu o lumânare”

Vicleşugul prin care un român ar fi furat 22 de milioane de euro. Irlandezii îi aduc 25 de capete de acuzare

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite